За нас

“БОНИТА СТИЛ” ЕООД е създадена през 1995 година и е добре позната като производител на детско-юношески официални и спортно-елегантни облекла, както на вътрешния пазар, така и в редица европейски страни, САЩ и Япония.

В последните 10 години фирмата е водещ производител и на ученически униформени облекла, сценични костюми, офис и работни облекла за корпоративни клиенти.  

Офисите на фирмата, производствена и търговска база, както и специализираните приемни за ученически облекла, се намират в центъра на София  и са разположени на площ от над 1200 кв. м.   

Във  фирмата  работят  повече от  50  висококвалифицирани  служители  на  различни  нива  в  технологичния  процес,  които  осигуряват  затворен  цикъл  от  създаването на проекта до изработката на готовия продукт  и предлагането му на клиента.

Нашите клиенти свързват името на фирмата с изключително качество и прецизна изработка, съчетани с качествени материали - памучни, вълнени, копринени тъкани и трикотаж, българско производство и внос, и не на последно място - с коректното отношение и индивидуален подход към всеки от тях.

Индивидуалните концепции и желанията на клиентите ни са с приоритет в политиката на фирмата. Дизайнерските решения са в съответствие с характера на облеклото и са съобразени с визията на клиента за всеки продукт.

BONITA Style демонстрира свой собствен стил в облеклата. Оригинални модели,  разработени от  дизайнерския екип на  фирмата, умело съчетание на линия и конструкция, балансирани цветове, специално внимание към детайлите и комфорт на дрехата, са характерен почерк за стила на облеклата, произвеждани от нас. Това им придава индивидуалност, добре позната и ценена от всички, които обличат дрехи на BONITA Style

BONITA Style  е коректен партньор. За екипа на BONITA Style няма неизпълними задачи. Всичко това е възможно благодарение на високия професионализъм, борбен дух и отговорност на нашите служители, на нашата гъвкавост и ефективна производителност.

            Качеството  на  продукцията  е  на  специално  внимание    в   нашата фирма. “БОНИТА СТИЛ” ЕООД  е сертифицирана по европейските стандарти за управление на качество – ISO 9001, с обхват на сертификацията в сферата на детско-юношеското облекло, включващ и униформено и работно облекло.  Контролът на качеството се осъществява  на  няколко  нива - от  проекта  до   влизането  на  готовата  продукция  в  склад.  Облеклата са с гарантирано качество на изработка, благодарение на професионализма на нашите служители и използването на съвременни CAD системи и технологии. Това  позволява  крайният продукт  да  има  завършен   вид,  отлична  визия,  добро  представяне  на  облеклата  на  пазара и траен печат за високо качество на продукцията.

Нашето мото е “Качество и елегантност за всеки клиент!”  и  всяка дреха, изработена от “БОНИТА СТИЛ” го доказва.

 


Дизайн и поддръжка: Максофт