Parse error: syntax error, unexpected $end in /hosting/maksoft/maksoft/page.php(160) : eval()'d code on line 1 Каталог на ученически облекла

Каталог на ученически облекла

“БОНИТА СТИЛ” е фирмата, изработила облекла на най-много училища в страната – над 150 и изпълнила повече от 300 договора с такъв предмет. В наши униформи са облечени над 250 000 деца от цялата страна. Пазарен дял в ученическите униформи към 06. 2019 г. - над 58%.

Фактът, че на нас се довериха толкова много училища, е нашият атестат за добро изпълнение.

“БОНИТА СТИЛ” е първата фирма в България, сертифицирана по европейските стандарти за качество ISO 9001:2015  с обхват на сертификацията, включващ и униформени облекла за деца. Ние работим по утвърдени процедури, гарантиращи качеството на всеки етап от технологичния процес и разработени конкретно за организирането на такъв тип  производство.

“БОНИТА СТИЛ” е първата фирма в България, която работи по дългосрочна програма за внедряване на ученически униформи, провеждана от 2003 година до днес.

“БОНИТА СТИЛ” провежда целенасочена политика за индивидуална работа с ученици. Ангажимент на фирмата е целогодишното поддържане на наличности от всички елементи на униформеното облекло за всяко училище, с което работим.

Основната цел, която фирмата си поставя при всеки конкретен проект, е създаване на облекло, с което да предадем собствен имидж на всяко училище.


Дизайн и поддръжка: Максофт