Условия за поръчка

 1. Посочените единични цени в настоящата оферта са с вкл. ДДС и са валидни за настоящата учебна година;
 2. Единичните цени по артикули са калкулирани за договорените с училището основни материали. В случай, че Клиентът желае промяна на предвидените модели, както и на посочените в офертата материали, цените се предоговарят;
 3. Единичните цени в офертата, включват:
  1. индивидуално / поименно / комплектоване при предаване на поръчката;
  2. индивидуално обслужване в обект на фирмата при поръчка и предаване на готовите облекла;
  3. изпълнение на индивидуални on-line поръчки и организиране на пратката по куриер;
 4. Единичните цени в настоящата оферта НЕ включват доставка до адреса на Клиента;
 5. Единичните цени в настоящата оферта са базови и са валидни за наличните на склад количества и при изработка на облекла по еталон със стандартни размери при изработване на групови поръчки; При необходимост от нанасяне на корекции върху основната конструкция и/или изработване на облекло по индивидуални размери, както и при изрично желание от страна на Клиента за промяна на базовата конструкция, цените се променят в зависимост от желаната от Клиента корекция.
 6. Начин на плащане:
  1. При покупка в магазина - в брой или заплащане на пос терминал;
  2. При онлайн поръчка и доставка с куриер - с наложен платеж или по банков път;
  3. При поръчка на артикули, НЕ налични на склад, се заплаща предварително.
 7. Гаранционни условия: “БОНИТА СТИЛ” е сертифицирана и прилага система за управление на качеството ISO 9001:2015. В съответствие с изискванията на тази система и прилаганите процедури, "БОНИТА СТИЛ" гарантира, че всички произведени от фирмата продукти отговарят на изискванията на БДС и Европейските стандарти за безопасност и качество на стоките и услугите. Всички предлагани тук артикули за ученически униформи са с гаранционен срок в рамките на шест месеца. Действието на тази гаранция се простира върху всички използвани материали при установени фабрични дефекти, както и върху качеството на изработка на артикулите, при спазени всички предписани от производителя изисквания по отношение на третиране и съхранение на облеклата. Гаранцията не отнася за механични и химични увреждания на тъканите, причинени от Клиента при употреба и третиране.
 8. РЕКЛАМАЦИЯ: Закупената стока може да бъде заменена или върната в срок до 30 дни от датата на получаването й срещу представяне на касов бон или фактура за покупката;ЗАМЯНА на закупената стока за друг размер или друг артикул може да бъде направена САМО в магазина в срок до 30 дни от датата на получаването й срещу представяне на касов бон или фактура за покупката;ВРЪЩАНЕ на закупената стока срещу възстановяване на сумата може да бъде направено в срок до 30 дни от датата на получаването на стоката, срещу представяне на касов бон или фактура за покупката;ПРИ ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ върнатата стока трябва да бъде с оригинална опаковка и етикет. Не се приемат облекла с механични и химични увреждания на тъканите, причинени от Клиента при употреба и третиране.
 9. Сроковете за изпълнение на индивидуални поръчки се договарят за всеки конкретен случай. Срокът за изработка на поръчки, подадени през месеците Август и Септември е 30 до 60 дни.


БОНИТА СТИЛ ЕООД

 


Дизайн и поддръжка: Максофт