Продукти

“БОНИТА СТИЛ” е фирма, добре позиционирана на пазара, развиваща през годините  три основни направления в дейността си:

  • Производство на  детско - юношески официални и спортно - елегантни облекла за деца от 1 до 16 год. възраст - основно направление, с което фирмата е най-добре представена на пазара от началото на създаването си. Освен като производител под собствената марка “БОНИТА”, ние сме добре представени в България и Европа като дизайнерска фирма на детски облекла.
  • Производство на униформени облекла – ученически, фирмени и специализирани. В това направление съществен дял се пада на униформените облекла за училища от 1 до 12 клас, мажоретни и сценични костюми, фирмени униформени облекла за ръководен персонал.
  • Производство на офис и работни облекла за технически персонал на средно управленско ниво и изпълнителен персонал. Това включва, както облекла за работа “на бюро”, така и ежедневно работно облекло. В това направление попадат договорите ни с най-големи обеми, финансирани с европейски средства, както и с държавни средства по обществени поръчки.

"Качеството  на  продукцията  е  основната ни задача. Приетата от  целия състав на фирмата „Политика по качество” допринася за екипната работа и самоконтрол на всеки служител в стремежа на "БОНИТА СТИЛ" да удовлетвори в максимална степен желанията на всички наши клиенти."   инж. Д. Зеркова - Управител


Дизайн и поддръжка: Максофт