Сатенена лента КАРЕ, 84.ОУ

Сатенена лента, зелено каре.

120х2см


АртикулСтатусКодБройЦена
Сатенена лента 84.ОУ - 170015001 1 5.50
Дизайн и поддръжка: Максофт