Ученически облекла

“БОНИТА СТИЛ” е фирмата, изработила облекла на най-много училища в страната – над 130 и изпълнила повече от 300 договора с такъв предмет. В наши униформи са облечени над 100 000 деца от цялата страна.  Фактът, че на нас се довериха толкова много училища, е нашият атестат за добро изпълнение.

“БОНИТА СТИЛ” е първата фирма в България, сертифицирана по европейските стандарти за качество ISO 9001  с обхват на сертификацията, включващ и униформени облекла за деца. Ние работим по утвърдени процедури, гарантиращи качеството на всеки етап от технологичния процес и разработени конкретно за организирането на такъв тип  производство.

“БОНИТА СТИЛ” е първата фирма в България, която, благодарение на силната си интуиция, работи по дългосрочна програма, свързана с внедряването на ученически униформи в училищата, която провежда от 2003 година до днес.

“БОНИТА СТИЛ” провежда целенасочена политика за индивидуална работа с ученици. Ангажимент на фирмата е целогодишното поддържане на наличности от всички елементи на униформеното облекло за всяко училище, с което работим.

Основната цел, която фирмата си поставя при всеки конкретен проект, е създаване на облекло, с което да предадем собствен имидж на всяко училище.

 

Дизайн и поддръжка: Максофт